Area Sales Manager

Vil du være med til at gå i spidsen indenfor digitalisering i messebranchen? VivoLead arbejder med at digitalisere virksomheders leadopsamling på messer, og vi leverer løsninger til nogle Danmarks største virksomheder.

Om jobbet

Med udgangspunkt i vores kontor i Højbjerg ved Aarhus, skal du planlægge og gennemføre salgsaktiviteter, som indebærer opsøgende salgsarbejde, kundemøder samt præsentationer på kundeseminarer sammen med vores partnere.

Du får ansvar for salg til nye og eksisterende kunder, og du kommer til at spiller en central rolle, i at skabe vores pipeline gennem opsøgende salg, samt opfølgning på indkomne leads fra vores leadgenererende aktiviteter som seminarer og online marketing. Dit primære fokus vil være kunder i Danmark.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Salg til nye og eksisterende kunder
  • Samarbejde med marketing team ift. leadgenerende aktiviteter
  • Relationsopbygning og pleje af netværk
  • Rapportering og opfølgning på salget
  • Sparring og samarbejde med vores direktør

Din profil

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtig, men vi lægger vægt på personligt drive. Du skal brænde for den udadvendte salgsrolle og have interesse for de digitale muligheder.

Endvidere forventer vi at:

  • Du kan dokumentere salgerfaring fra tidligere jobs
  • Du taler og forstår engelsk på højt niveau
  • Du er vant til at arbejde struktureret med CRM-systemer
  • Du er indstillet på få rejsedage om året

Om VivoLead

VivoLead er en software virksomhed som sælger en B2B software-løsning til virksomheder, der deltager på messer i ind- og udland. Virksomheden har siden sin start påvist et stort behov i markedet, og antallet af primært danske kunder tæller i dag ca. 35 virksomheder og er stærkt stigende. Du finder mere information om virksomheden på vivolead.com.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig at blive en del af et dynamisk team med ambitiøse kollegaer, der er parat en til rejse med høj vækst. Du involveres i beslutningerne indenfor salgsområdet og vi tilbyder høj grad af fleksibilitet i arbejdsdagen. Lønnen vil være en fast løn kombineret med en provision.

Kontakt

Har du yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte adm. direktør Henrik Nørgaard Nielsen på enten tlf. 25 55 50 95 eller på email: hn@vivolead.com

 

Ansøgningen sendes til VivoLead senest 1. november 2019 på email (hn@vivolead.com) att. Henrik Nørgaard Nielsen bilagt dokumentation.

Interesseret?

Har du yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte adm. direktør Henrik Nørgaard Nielsen på enten tlf. 25 55 50 95 eller på email: hn@vivolead.com Ansøgningen sendes til VivoLead senest 1. november på email (hn@vivolead.com) att. Henrik Nørgaard Nielsen bilagt dokumentation.