Studiejob som mødebooker

Skal du være med til at kommunikere værdien af en ny digital løsning, der effektiviserer leadgenereringen for virksomheder, når de deltager i events? - En løsning som bl.a. benyttes af Grundfos! Kan du identificere potentielle kunder og skabe kontakten til beslutningstageren ved at formidle USP'erne på en inspirerende måde? Så er det dig, vi leder efter til dette studiejob i Aarhus!

Jobbet

I dette studiejob skal du hjælpe med at finde nye samarbejdspartnere, der vil have glæde af at bruge en innovativ app på messer i stedet for gammeldags pen og papir. En app, der allerede benyttes af Grundfos, Arla, Mitsubishi, Siemens Gamesa og mange flere. En app, der gør det nemt at kvalificere leads og opsætte kommunikationsflows. En app med en skarpt defineret målgruppe. En app, der har en succesfuld investor og bestyrelsesformand med ombord.

Dine ansvarsområder

  • Identificere mulige samarbejdspartnere, som app’en kan skabe værdi for
  • Identificere den rette beslutningstager
  • Skabe den indledende kontakt til beslutningstageren
  • Analysere kommunikationen med leads
  • Arrangere møder med interesserede kunder

Dine faglige og personlige kvalifikationer

  • Du er nede på jorden og velovervejet i din tilgang til salg
  • Du har mod på at kontakte potentielle samarbejdspartnere
  • Du er ambitiøs og vil være med til at udvikle forretningen til næste niveau
  • Du er god til at arbejde selvstændigt
  • Du har erfaring med salg og service

 

Virksomheden
Du bliver en del af en startup, som er på en unik rejse. Kerneteamet består af 3 personer på kontoret i Højbjerg, Aarhus. Produktet udspringer fra et konkret behov fra verdens største virksomheder. Tonen på kontoret er uformel, arbejdstiden er fleksibel og ambitionerne er store.

Om VivoLead
VivoLead er en software virksomhed som sælger en B2B software-løsning til virksomheder, der deltager på messer i ind- og udland. Virksomheden har siden sin start påvist et stort behov i markedet, og antallet af primært danske kunder tæller i dag ca. 35 virksomheder og er stærkt stigende. Du finder mere information om virksomheden på vivolead.com.

Vi tilbyder
Vi tilbyder dig at blive en del af et dynamisk team med ambitiøse kollegaer, der er parat en til rejse med høj vækst. Du involveres i beslutningerne indenfor salgsområdet og vi tilbyder høj grad af fleksibilitet i arbejdsdagen. Arbejdstiden vil være 2 – 3 dage om ugen efter aftale.

Kontakt
Har du yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte adm. direktør Henrik Nørgaard Nielsen på enten tlf. 25 55 50 95 eller på email: hn@vivolead.com

Ansøgningen sendes til VivoLead senest 20 Marts 2020 på email (hn@vivolead.com) att. Henrik Nørgaard Nielsen bilagt dokumentation.

Interesseret?

Har du yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte adm. direktør Henrik Nørgaard Nielsen på enten tlf. 25 55 50 95 eller på email: hn@vivolead.com Ansøgningen sendes til VivoLead senest 20. marts 2020 på email (hn@vivolead.com) att. Henrik Nørgaard Nielsen bilagt dokumentation.